Messenger WithYou (Android)

Android İçin Mesajlaşma Uygulaması

Messenger WithYou ile Windows Live Messenger ve Yahoo servislerini mobil cihazınız üzerinden kullanabilirsiniz.

SwiftKey 3 Keyboard Free 3.0.4.343 (Android)

Android İçin Klavye Uygulaması

Android akıllı telefonların beraberinde gelen klavye her ne kadar standart bir telefon kullanıcısının ihtiyacını karşılamak için yeterli olsa da işin içine akıllı telefonların amacı olan e-posta, sosyal medya ve iş iletişimi gibi diğer şeyler girdiği zaman oldukça yetersiz kalabiliyor.

Burger 1.0.3 (Android)

Android İçin Hamburger Hazırlama Oyunu

Burger, bir fast food dükkanının mutfağında oyuncunun gelen siparişlere göre hamburger yapmasını konu alan bir Android oyunu.

Talking Ginger 1.1 (Android)

Android İçin Konuşan Kedi Uygulaması

Talking Ginger, konuşan kedi ifadesini hayatımıza sokan ve ilk olarak Talking Tom Cat ile tanıdığımız Outfit7 isimli şirketin yeni oyunu. Talking Ginger de önceki oyunlar gibi konuşan bir kediyi konu alıyor.

Zeus Kabadayı - Gitme 3 (Özel Klip + Mp3)

Zeus Kabadayı - Gitme 3 (Özel Klip + Mp3)

Zeus Kabadayı & Mert Şenel - Huzursuzum Bugün

Zeus Kabadayı & Mert Şenel - Huzursuzum Bugün

Zeus Kabadayı & Onur Kılıç -Gece Şiirleri 1

Zeus Kabadayı & Onur Kılıç -Gece Şiirleri 1

Lightworks 11.0.2


Profesyonel Video Düzenleme Programı
Lightworks, profesyonel ve güçlü bir video düzenleme yazılımıdır.
Birçok ünlü Hollywood filmi Lightworks ile düzenlenerek hazırlanmıştır. Program sezgisel kontrolleri, gelişmiş gerçek zamanlı efektleri ve eşsiz çoklu kamera düzenleme özellikleri sunmaktadır.


Firefox 15.0.1


Popüler İnternet Tarayıcısı

Kişiselleştirilebilir özellikleri ve eklenti desteğiyle yıllardır en çok tercih edilen tarayıcılardan olan Mozilla Firefox'un özellikle geliştiriciler için geliştirmeler içeren yeni sürümü yayınladı 



Dragon Dictation 2.0.23 (iOS)

iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Konuşulanı Yazma Uygulaması

Dragon Dictation, hayatı büyük oranda kolaylaştırabilecek özelliklere sahip bir uygulama. Öyle ki, uygulama ile tüm konuşmanızın yazıya dökülmesini sağlayabilirsiniz.

Reel - Photo Collections 1.0 (iOS)

iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Fotoğraf Koleksiyonu Uygulaması

Reel - Photo Collections, kişilerin hobileri ve yaşamları başta olmak üzere günlük yaşamlarında mobil cihazlarıyla çektikleri fotoğrafları koleksiyon halinde tutan ve paylaşılmasını sağlayan bir uygulama.

Bad Piggies 1.0 (Android)

Android İçin Kötü Domuzcuklar Oyunu

Bad Piggies, Rovio tarafından üretilen ve yine fizik kurallarına dayalı olan bir oyun bu kez domuzcukları konu alıyor.

Triple Town 1.34 (Android)


Android İçin Yapboz Temelli Strateji Oyunu

Triple Town, yapboz mantığına dayalı ve çeşitli araçları bir araya getirerek köy oluşturmayı temel olan bir mobil oyundur.

Move the Box 1.4.0 (iOS)

 iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Kutulardan Oluşan Zeka ve Bulmaca Oyunu
Move the Box, ekranda yer alan kutuları sadece size verilen hareket hakkı sayısını kullanarak bir araya getirip yok olmmasını sağlamaya dayalı bir zeka ve bulmaca oyunu.

YouTube Download 3.1.29.608

Ücretsiz YouTube Video İndir

YouTube Download, video paylaşım sitesi YouTube'dan bilgisayarınıza kolayca video indirebilmenize olanak sağlayan pratik ve tamamen ücretsiz bir program.
Fazla işlem ve butonlarla sizi yormadan çalışan YouTube Download, her düzey kullanıcı tarafından kullanılabilecek işlevsel bir program. Videoları istediğiniz kalite ve formatta indiren yazılım dilerseniz kullanıcıya, kanala, çalma listesine göre tüm videoları tek tuşla bilgisayara indirebiliyor.

Ares 2.1.8

Ücretsiz Dosya Paylaşım Programı

Dünya üzerinde en çok tercih edilen dosya, müzik, video, resim, yazılım ve doküman paylaşım araçlarının başında gelen ücretsiz Ares sizlere sınırsız paylaşım imkanı sunuyor.
Açık kaynak kodlu olarak geliştirilen Ares kendi ağı üzerindeki kullanıcılara oluşturulan sanal bir bağ ile birlikte paylaşılan dosyaları transfer yapabilme olanağı sağlıyor. Son güncellemeleri ile BitTorrent protokol desteği, Shoutcast radyo istasyonları desteği gibi bir çok yeni özellikte eklenen Ares üzerinde kendi kanalınızı oluşturabilir, hazır sohbet odalarına girerek yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.
Hızlı Yüklemeler
Ares otomatik olarak aradığınız dosyanın kaynaklarını bulur, hatta indirme işlemi sırasında daha fazla kaynak arayarak hızınızı arttırarak yükleme süresini en aza indirir. Dosyayı aynı anda birden fazla kullanıcıdan indirerek yükleme hızlarınız artar.

Adobe Flash Player 11.4.402.265

Flash Oynatma Aracı

Tarayıcı tabanlı bir uygulama olan Adobe Flash Player, bu platformda hazırlanmış video ve animasyon içeriklerini çalıştırır. Zengin bir web deneyimi için bilgisayarınızda mutlaka bulunması gereken bir uygulamadır.
Adobe Flash Player ile internet tarayıcınızda flash eklentisine sahip olabilecek ve bu sayede web tabanlı animasyonları, oyunları veya flash desteği gerektiren tüm uygulamaları çalıştırabileceksiniz.

PhotoScape 3.6.2

Ücretsiz Resim Düzenleme Programı

PhotoScape bir resim düzenleme yazılımında bulunması gereken en temel araçları, efektleri ve seçenekleri içeren ücretsiz bir program. Resimlerinize rahatlıkla bakabileceğiniz, fotoğraflarınızda oynamalar yapabilceğiniz bu program ile her türlü düzenleme işlemini yapabilirsiniz.
Resimlerinizi açtıktan sonra onlara ne işlem yapmak istediğinizi soran bu basit ve ücretsiz editör ile fotoğraflarınızı kendi adınıza logolayabilir, animasyon GIF haline getirebilir, baskı almak için gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra bastırabilir, renklendirme yaparak fotoğrafınızı bambaşka bir hale getirebilir, yeniden boyutlandırabilir, siyah/beyaz dengesini ayarlayabilir, arkaplan ışığını değiştirebilir, istediğiniz bölümleri kesebilir, kırmızı gözleri yok edebilir, çeşitli efektlerle resminizi filtreleyebilirsiniz.
Sınırsız bir düzenleme olanağına sahip olacağınız PhotoScape her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Profesyonel yazılımların en temel özelliklerini güçlü bir şekilde bünyesinde barındıran PhotoScape ev kullanıcıları için yeterli seviyede.

Hotspot Shield 2.67

Ücretsiz Proxy Programı

Erişime engellenen site sayısı her geçen gün artarken Hotspot Shield, özgürce internette gezmenizi sağlıyor. Hotspot Shield erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.

Hotspot Shield programı ile istediğiniz her siteye proxy'ler aracılığı ile girebilirsiniz. Programı indirdikten sonra, kurulumu gerçekleştirin ve sağ alttan çıkacak olan program simgesine sağ tıklayıp "Connect" tuşuna basın. Ardından internet tarayıcınızda bir sayfa açılacak. Orada program yardımı ile hangi IP'ye bağlandığınızı göreceksiniz. "Connected" yazısı yazdıktan sonra istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz. Programın tek dezavantajı internet tarayıcınızın her açılan sayfasının üst bölümünde bir reklam bölümü çıkartması ama onu da kolayca kapatabiliyorsunuz.

BearShare 10

Müzik İndirme Programı
 
BearShare ile dosyalarınızı paylaşırken ve indirirken sizinle aynı tarzda müzik dinleyen, film izleyen insanlarla mesajlaşabilecek hatta anlık mesajlaşma penceresinde tıpkı bir sohbet programının size sağladığı özellikleri kullanabileceksiniz. Hem mesajlaşıp hem dosya paylaşıp hem de aynı müzikleri dinleyebileceksiniz.

Avira Free Antivirus 2013


Ücretsiz Antivirüs Programı
Avira Free Antivirus virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, solucanlara karşı sağladığı koruma ile bilgisayarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir antivirüs yazılımıdır.
Kişiselleştirilebilir özellikleriyle dikkat çeken yazılım, hem çevrim içi hem de çevrim dışı uygulamalar sırasında bilgisayarınızın güvenliği için en doğru seçimlerden biri. Bu ücretsiz program ile bilgisayarınızı korumak için yüksek ücretler ödemenize gerek kalmayacak. Hiçbir ücret ödemeden Avira teknolojisine bilgisayarınızda sahip olabilirsiniz.

Cep telefonlarında son 15 yılda ne değişti?

Fotoğraf makinesi, video kamera, müzik ve radyo dinleme, uzaktan kumanda ile navigasyon gibi işlevlere sahip cep telefonları, onlarca ihtiyacı tek cihazla karşılamayı sağlarken, kredi kartı, bankacılık, internet erişimi, oto ve ev-iş yeri güvenliği gibi pek çok alanda da kullanılıyor.
Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) yönetim kurulu üyesi Caner Özgül, 10-15 yıl önce kullanılmaya başlanan cep telefonlarının, sundukları özelliklerle yaşamın her alanına girdiğini ve gittikçe vazgeçilmez hale geldiğini kaydetti.

Özgül, cep telefonlarının, 30 yıl önce ancak bilim-kurgu filmlerinde görülebilen, kişilerin iletişimini sağlaması işlevinin yanında, geçmişte her biri ayrı cihazlarla yapılan, fotoğraf ve video çekme, müzik çalma, radyo dinleme, navigasyonla yön bulma, elektronik aletleri uzaktan kumanda etme, otomobil ve ev alarm sistemini yönetme gibi işlevleri tek başına sağlayabildiğini söyledi.

Geleceğin Sabit Diskleri: SSD

Bilgisayarların en hantal bileşeni olarak bilinen hard diskler (HDD), uzun zamandır bilgisayar kullanıcılarına eşlik ediyor. Ancak bilgisayar donanımlarının gelişen teknolojiyle beraber çıtayı daha da yükseltmesiyle beraber HDD'ler artık bir bilgisayarda bulunan en ağır araç haline geldi.

Fakat bu durumun çok fazla sürmeyeceğini söyleyebiliriz; zira HDD'in varisi artık yavaş yavaş HDD'nin yerini almaya başladı bile. Solid State Disk (SSD) olarak bilinen yeni teknolojik diskler, kullanıcıların HDD'den yakındığı birçok problemi tarihe gömmüş durumda.

Son aylarda dikkat edeceğiniz üzere, büyük firmalar kıyasıya yeni SSD'lerini peşi sıra pazara sürüyor. Yeni bilgisayar alacak kullanıcılar da haliyle düşünüyor: Yeni bir bilgisayar alacaksam, HDD yerine neden SSD'yi tercih etmeyeyim?

1 Mayıs İşçi Bayramı Google'da

Dünyanın bir numaralı arama motoru Google da işçinin yanında...
Google, Türkiye ana sayfa logosunun yerine, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne özel tasarımlı logoya yer verdi. Logonun üzerine tıklandığında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.

Özel günler için doodle'lar hazırlayan Google, bugün de 1 Mayıs İşçi Bayramı temalı logosunu yayına aldı. ''Doodle'' olarak adlandırılan özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'ın kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.

Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar.

Çok sayıda ülkede resmi tatil
İşçi Bayramı nedeniyle 1 Mayıs'ta Türkiye ile beraber çok sayıda ülkede de resmi tatil. Bu kutlamaların doğuşu ise tarihi 1856'ya dayanan ilginç bir olayla başlıyor.

Avustralya'daki işçilerin gerçekleştirdiği yürüyüş, 1 Mayıs İşçi Bayramı'na ilham veren etkinlik olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de 1923'te resmi olarak "İşçi Bayramı" ilan edilirken, kutlamalar 1925'te yasaklandı.

İşçi Bayramı en son ne zaman tatil oldu?

Ta ki 1935 yılından itibaren "Bahar ve Çiçek Bayramı" adıyla yeniden tatil edilen bu özel gün, 1981'de yeniden yasaklandı. Son durum ise 2009'da alınan karar ile 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın resmi tatil ilan edilmesi oldu.

Windows Phone 7.5 İncelemesi


Microsoft’un Windows Phone 7 laboratuvarlarına geçmesi daha iyi tasarımlar olarak bize yansımakta. Nokia Lumia 800 en son sürümünü kullanarak bir ay sonra, WP7 dikkat çekmek gerekir.

Birkaç mobil ürün başarısız olmasından sonra, Microsoft Windows Phone 7 (WP7) yayımlandı. Nielsen, Android veya% 71 bir akıllı telefon sahipleri kullanarak iPhone cihaza göre, bir şans daha görünüyor Microsoft’un yeni mobil işletim sistemi gibi görünüyor. Ancak, oldukça az sayıda şirket WP7 WP7 onların desteğini açıkladı ve biz buna değer izlenme olduğuna inanıyorum.

Adı “Windows Phone 7″ yanıltıcıdır. WP7 Microsoft 2010, 2011 yılında duyurdu, o bir cep IE9 önemli bir güncelleme Web standartlarını destekleyen bırakın, Twitter entegrasyonu ve çoklu görev ekledi. Windows telefon 7.5 (aynı zamanda Mango olarak anılacaktır), bu güncelleştirme olarak adlandırıldı. Ancak, mobil işletim sisteminin adını hala WP7 gider. Sürüm geçmişi referanslar, genellikle kod adı yararlanmak için.
Için WP7, kabul ve çok farklı bir ekosistem alışık büyüyen bir akıllı telefon dikkate millet muhtemelen Microsoft tabanlı temsilcisi en büyük değişimdir. Gerçekten de, mürettebat THG çoğu için, Android ve IOS tabanlı aygıtlar çok hareketlilik beklentileri renklendi oldu da deneyimli. Yani, benim zaman Lumia Nokia 800, sonuncusu ve benim kişisel akıllı telefon bu yorum yazmadan önce bir buçuk ay WP7 alışmak yapılmış olduğundan emin olmak için. Windows Phone 7, Microsoft’un mobil işletim sistemi düşünün uygun bir ortamda donanım parçası üzerinde en az yeni bir telefon hakkı için egzersiz, herkes alışveriş sonrası için, inanıyorum.
Bugün, WP7 kullanılabilirliğini daha yakından göz atın. Ve biz zaman alabilir. Bu gerçek dünya deneyimi bir çok sonra ortaya çıkmasına izin sıkı bir ambargo, kısıtı altında zorunda değildir. Bu eleştiri sadece bir gadget, ama yeni bir mobil cihaz ile yaşayan bir aydan fazla var.

Turkcell’den 4G LTE şovu

Amerika başta olmak üzere bir çok ülkede GSM operatörleri internet bağlantı teknolojisi olarak 4G bağlantısını kullanıyorlar. Ülkemizde ise henüz 3G sistemi olup 4G bağlantısını verebilen her hangi bir GSM operatörü bulunmuyor. Ancak ülkemizde bulunan Turkcell, Avea, Vodafone GMS operatörlerinin 4G LTE sistemlere geçiş ile ilgili olarak çalışmalarını yaptıklarını biliyoruz.

Uzaya giden Türk Bayrağı Oyuncak Müzesi’nde sergilenecek

1971 yılında Apollo 15 Endeavour uzay aracı ile uzaya götürülen ve uzayda 11 gün, Ay'da da 3 gün (26 Temmuz – 7 Ağustos) kalan Türk Bayrağı, İstanbul Oyuncak Müzesi'nde özel olarak hazırlanan Uzay Bölümü'nde sergilenecek.

Bayrak üzerindeki yazı "Flown to the Moon on Apollo 15/ Al Worden CMP"
"Apollo 15'le bilikte Ay'a uçtu / Al Warden Komuta Modülü Pilotu"
Uzaya giden Türk Bayrağı'nı ABD'li bir koleksiyoncudan alan Ekmel Anda isimli bir işadamı, 7. yılını kutlayan müzeye bağışladı. 23 Nisan'dan itibaren sergilenecek olan bayrakla birlikte müzede, uzay konulu etkinlikler de düzenlenecek.
Bayrağın üzerinde üç kişilik Apollo 15 mürettebatından biri olan Alfred M. Worden'ın yazdığı Flown to the Moon on Apollo 15/ Al Worden CMP" Türkçesi ile "Apollo 15'le bilikte Ay'a uçtu / Al Warden Komuta Modülü Pilotu" ifadesi yer alıyor.

Crysis 3, 2013′te geliyor

Oyunun yapımcısı Crytek ve dağıtıcısı Electronic Arts 16 Nisan'da yaptıkları açıklama ile Crysis 3'ü resmi olarak duyurdu ve çıkış tarihi olarak 2013'ü verdi. Prophet isimli karakterle yeniden New York'a döneceğimiz oyun 2047 yılında geçiyor ve bizleri artık ormanlarla, nehirlele kaplanmış ve harabeye dönmüş bir New York bekliyor. Böylece ilk oyundaki orman ve ikinci oyundaki şehir temaları bu oyunda birleştirilmiş oluyor.

Google Drive geliyor!

Gmail, Google Docs'tan sonra internet devinden yeni bir servis daha...
Google Drive, pratikte kullanıcıların verilerini internet üzerinden depolamasına imkan verecek. 5 GB'lık alanı kullanıcılara ücretsiz vereceği konuşulan Google'ın bu yeni servisinin iki hafta içinde tanıtılması bekleniyor.

Instagram'ı o da istemiş!


Instagram'ı Facebook'tan önce Twitter'ın da almayı düşündüğü ortaya çıktı.
Dünyanın bugünlerde en çok konuştuğu konulardan biri hiç şüphesiz Facebook'un Instagram'ı 1 milyar dolara satın alması olsa gerek... Alımın yankıları halen sürerken, Instagram ile ilgili de yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

Herkeste olan NASA icatları!

NASA'nın hayatımıza soktuğu 6 ürün!

Her gün kullandığımız bu 6 şeyin NASA tarafından bulunduğunu öğrenince şaşıracaksınız!


NASA, uzay görevlerinden başka birçok işe de imza atıyor. "Herkesin İyiliği İçin" sloganına sahip dev kurumun bu 6 ürünü hayatımızla bütünleştirmeyi başardığını biliyor muydunuz?

Apple'ın yeni canavarı!


Alışılmışın dışında bir konsol geliyor.

Apple yeni bir canavarın peşinde... Üstelik bu kez yanında büyük bir dev daha var!

En pahalı Apple "antikası!"


28 yıllık, üstelik hiç satışa sunulmamış bu Apple harikası için servet istediler!

Ebay'deki ilginç ilanlar arasına bir yenisi daha eklendi. "Woz" kullanıcı isimli kullanıcı, satışa bile sürülmemiş olan Macintosh 128K prototipini 100.000 dolar karşılığında satışa sundu.

Facebook'ta ilgi çekici olmak!

Arkadaşlarınızın seveceği 8 durum güncellemesi!

Facebook'da yazdığınız durum güncellemeleri dikkat çeksin istiyorsanız, işte bilmeniz gerekenler...


Facebook'da yazdığınız durum güncellemelerinizin hepsine yorum beklemiyor olabilirsiniz. Zira zaman zaman sadece ailenizin veya arkadaşlarınızın hayatınızda ne olup bittiğini öğrenmeleri için yazıyor olabilirsiniz. Peki canlı bir konuşma başlatmak için nasıl bir durum güncellemesi yazabilirsiniz? İşte bu konuda size yardımcı olacak küçük ipuçları.

Bir iPad nasıl yapılıyor?

Çin'de Apple cihazlarının üretimiyle ön plana çıkan Foxconn fabrikası, kapılarını gazeteci Rob Schmitz’e açtı. Schmitz, radyo programcısı Mike Daisey’den sonra fabrikaya giren ikinci gazeteci oldu ve iPad üretimini ilk elden gözlemleme fırsatı buldu.

Telefonun icadı

Telefonun icadı

Telefonun icadı, Telefonu kim icat etti

Telefonun İcadı Alexander Graham Bell 1876 yılında telefonu icat etti. Telefonu icat eden Graham Bell 'in annesi doğuştan işitme engelliydi. Bell, tüm hayatını
sağırların eğitimine adamıştı.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı